Krawatencross verwelkomt Heylen Vastgoed als exclusieve sponsor elitereeks

Lille, 2 oktober 2018 – Op 9 februari 2019 vindt in Lille de 28ste editie van de Krawatencross plaats. Voor de allereerste keer trekt de organisatie met Heylen Vastgoed een exclusieve sponsor aan voor de prestigieuze elitereeks. De steun van de vastgoedmakelaar betekent ook een serieuze duw in de rug voor de jonge generatie veldrijders, want ook de jeugdreeksen krijgen een ferme boost.

Heylen Vastgoed: grote sponsor van grote elitekampioenen

Wereldkampioenen Wout van Aert en Sanne Cant zijn het levende bewijs: de Lilse bodem brengt talent voort. “Voor de Krawatencross is de samenwerking met de bekende vastgoedmakelaar fantastisch nieuws”, verklaart Jef Van den Broeck, voorzitter van organiserende wielerclub De Moedige Supporters. “Heylen Vastgoed is een belangrijke naam in het vastgoedlandschap en we linken die graag aan de grote veldrijders die bij onze elite aan de startlijn staan. De sponsoring van deze profrenners gebruiken we trouwens ook om onze jeugdreeksen te steunen. Zo investeert Heylen Vastgoed mee in de toekomst van onze jonge renners. We hopen alvast op een mooie samenwerking voor meerdere jaren.”

Lokale verankering in Antwerpen dankzij steun aan topcross

Met dit contract toont Heylen Vastgoed zijn grote belangstelling in sport én jeugd. “De Krawatencross is al jaren een van de referenties op de Belgische cyclocrosskalender. Door hun professionele manier van werken, ook met alle partners, hapten we meteen toe”, bevestigt Johan Heylen van Heylen Vastgoed. “Bovendien zet de organisatie sterk in op de jeugd, met het BK voor aspiranten, amateurs en masters in november en een jeugdinitiatief op 6 februari. Een visie die we graag ondersteunen. Ook belangrijk: met deze deal benadrukken we onze lokale aanwezigheid op de vastgoedmarkt en de nauwe band met onze klanten.” Heylen Vastgoed telt binnenkort 10 kantoren in de provincie Antwerpen met vestigingen in Antwerpen, Ekeren, Malle, Mechelen, Turnhout, Lier, Herentals, Geel, Heist-op-den-Berg. Begin december opent de vastgoedmakelaar ook een unieke pop-upwinkel in Wijnegem Shopping Center.

De Krawatencross: naast topsport ook een waar volksfeest

De rijke geschiedenis van de Krawatencross vertaalt zich in overwinningen van renners als Bart Wellens, Erwin Vervecken, Paul Herygers, Sven Nys, Sanne Cant en Wout van Aert. Met elke editie opnieuw een droomaffiche, terwijl maar liefst 16.000 supporters zorgen voor de rest: een waar volksfeest dat losbarst naast het zanderige parcours. “Absolute topsport, voor iedereen toegankelijk, ondersteunen wij met plezier. In het bijzonder als we zo aanstormend talent de nodige steun bieden!”, voegt Johan Heylen toe.

 

--- Einde persbericht ---

 

Over Heylen Vastgoed: de vastgoedmakelaar zit verspreid over de provincie Antwerpen met kantoren in Antwerpen, Ekeren, Malle, Mechelen, Turnhout, Lier, Herentals, Geel en Heist-op-den-Berg. In december opent een pop-upwinkel in Wijnegem Shopping Center. Dankzij de lokale marktkennis, de technische en juridische knowhow en de specialisatie in nieuwbouw is een uitzonderlijke service verzekerd.

 Over de Krawatencross: de unieke veldrit, met winnaars als Wout van Aert, Sanne Cant, Niels Albert, Sven Nys en Bart Wellens, koppelt een hoogstaand sportaanbod in de unieke omgeving van recreatiepark De Lilse Bergen aan een gezellig volksfeest. De organisatie mocht de afgelopen editie 16.000 supporters verwelkomen. De naam van de cross is afkomstig van de vroegere spotnaam van de inwoners van Lille.

Over De Moedige Supporters: de wielerclub werd in 1967 opgericht ter ere van Staf Herygers en behaalde intussen maar liefst 49 kampioentruien.

Deel dit bericht

Nieuws overzicht
afbeelding185.jpg